• Envío gratis

V Canto - Kashimire Extrait de Parfum 100 ml

€185.00
Quantity

Features

V Canto - Kashimire Extrait de Parfum 100 ml

An enveloping and reassuring aroma, like an invisible shield that can narrate the strong and uncompromising character of those who takes it.

V Canto - Kashmere Extrait de Parfum 100 ml

HOVEDKORDAR: rav, treaktig, balsamico, musky, pulveraktig, vanilje, varm krydret, patchouli.

TOPPNOTER: rav, treaktig.

HJERTENOTE: balsamico, musky.

BASE NOTE: pulveraktig, vanilje, varmt krydder, patchouli.

HOVEDKORDAR: rav, treaktig, balsamico, musky, pulveraktig, vanilje, varm krydret, patchouli. En overdådig symfoni av rav, treaktig, balsamico og musktoner, som forsiktig smelter sammen for å skape en uforglemmelig sanseopplevelse.

TOPPNOTER: rav, treaktig. Den blendende åpningen avslører en eksplosjon av varmt, pulveraktig rav, som omslutter sansene i en dis av mykhet og eleganse.

HJERTENOTE: balsamico, musky. I hjertet av denne duften er en vaniljetone som tilfører berusende sødme og omsluttende dybde, mens et snev av patchouli tilfører en jordnær og mystisk sensualitet.

BASE NOTE: pulveraktig, vanilje, varmt krydder, patchouli. Basen av duften er tilført en krydret varme, hvor rav skinner med sin rikdom, mens tre- og musktoner henger igjen på huden, og etterlater et varig spor av forførelse og sofistikering.

V Canto - Kashmere Extrait de Parfum 100 ml: Fordyp deg i den utsøkte overbærenheten til V Canto - Kashmere, et parfymeekstrakt som fanger essensen av luksus og tidløs eleganse.

Kashimire av V Canto er en duft som legemliggjør selve essensen av eleganse og raffinement. Siden lanseringen i 2015 har den fengslet sansene til både menn og kvinner, takket være den luktende mestringen til Paolo Terenzi, nesen bak denne eksepsjonelle kreasjonen. Med en komposisjon som blander eksotiske og varme elementer, transporterer Kashimire brukeren til en unik sansereise.

Toppnoter av copaibabalsam, kasjmirtre og rav etablerer en spennende og berusende begynnelse. Disse elementene flettes sammen for å skape en åpning som er både frodig og omsluttende, og setter scenen for de komplekse lagene som kommer.

I hjertet av duften er noter av vanilje, sandeltre, ylang-ylang og geranium. Disse florale og søte notatene legger til en myk og sensuell dimensjon til Kashimire, og tilfører komposisjonen en trøstende varme og følelsesmessig dybde.

Etter hvert som duften utvikler seg på huden, kommer basisnotene gradvis frem, og avslører en rik og forførende base. Patchouli, labdanum, musk og vetiver kombineres for å skape en langvarig og omsluttende sti som etterlater et uforglemmelig inntrykk. Disse jord- og trenotene gir et perfekt motstykke til de søtere og mer florale notatene, og tilfører en følelse av mystikk og magnetisme til duften som helhet.

Harmonien mellom de forskjellige tonene i Kashimire er virkelig bemerkelsesverdig, og skaper en luktopplevelse som er både kompleks og tilgjengelig. Denne duften er perfekt for de som ønsker å skille seg ut fra mengden med en særegen og raffinert signatur.

Kashimire av V Canto er ikke bare en duft; Det er et utsagn om stil og personlighet. Med sin unike blanding av eksotiske og kjente ingredienser, fengsler denne Paolo Terenzi-kreasjonen sansene og etterlater et varig inntrykk på alle som har gleden av å oppleve den.

Specific References

Ean13
8016741802423
Reference
VCCPROFKAS
Brand
V Canto

Be the first to write your review !

16 other products in the same category:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password