• Envío gratis

V Canto - Cianuro Eau de Parfum, 100 ml Unisex

€325.00
Quantity

Features

V Canto - Cyanide Eau de Parfum, 100 ml Unisex

HOVEDKORDER: tropisk, søt, frisk, fruktig, floral

TOPPNOTER: hvit floral, treaktig, grønn

HJERTENOTE: roser

BASE MERK: akvatisk

HOVEDKORDER: tropisk, søt, frisk, fruktig, floral. En luktsymfoni som blander tropisk friskhet med forførende sødme og et grønt og fruktig preg. Hovedakkordene er en harmonisk kombinasjon av hvite, rosa og akvatiske blomstertoner, forsterket av treaktige og grønne nyanser.

TOPPNOTER: hvit floral, treaktig, grønn. Duften utfolder seg med en eksplosjon av tropisk friskhet, hvor fruktige og akvatiske toner flettes sammen i en sprudlende dans. Dette første møtet etterlater et søtt og forfriskende inntrykk som vekker sansene.

HJERTENOTE: roser. I hjertet av duften blomstrer frodige hvite blomsternoter, spesielt roser, og legger til et lag av femininitet og eleganse. Disse blomsternotene flettes sammen med subtile grønne toner, og skaper en følelse av naturlig friskhet og harmoni.

BASE MERK: akvatisk. Basen av duften avslører dens treaktige karakter, som gir dybde og varme til komposisjonen. Denne trenoten gir en solid og langvarig base, og fullfører den sensoriske opplevelsen med en omsluttende og beroligende følelse.

V Canto - Cianuro Eau de Parfum, 100 ml Unisex: En duft som fanger essensen av et tropisk paradis på en flaske, med sin berusende sødme, eksotiske friskhet og fortryllende blomsternoter, designet for de som søker en unik og unisex sensorisk opplevelse.

"Cianuro de V Canto" er en dristig kreasjon som utfordrer konvensjonene innen tradisjonell parfyme ved å blande chypress og fruktige elementer i en unik luktsymfoni. Denne duften, lansert i 2018 under ledelse av den talentfulle parfymøren Paolo Terenzi, innkapsler en sanseopplevelse som fengsler både menn og kvinner.

Fra øyeblikket den sprayes på huden, avslører "Cianuro de V Canto" sin kompleksitet og dybde gjennom et harmonisk samspill av toner. I toppnotene vekker den tropiske overfloden av pasjonsfrukt, papaya, mango, ananas og neroli sansene med sin livlige friskhet, som en spasertur gjennom en eksotisk tropisk hage badet i solen.

Ettersom duften utvikler seg, dukker blomsterhjertet frem med delikatessen til en vannlilje, den eteriske sjarmen til liljekonvall, den narkotiske sensualiteten til narcissus og den fengslende mykheten til tyrkisk rose. Disse blomsternotene tilfører en dimensjon av eleganse og femininitet, og balanserer perfekt den første livligheten med en forførende mykhet.

Til slutt, i grunnnotene, avslører "Cianuro de V Canto" sin dypeste og mest sensuelle karakter. Patchouli gir en jordnær og mystisk rikdom, mens skinn tilfører en spennende og vågal kvalitet. Cashmere tre gir en varm og beroligende base, supplert med eikemose og sandeltre, som gir en følelse av ro og raffinement til komposisjonen.

Totalt sett er "Cianuro de V Canto" en duft som vekker sansene og trosser forventningene. Dens unike kombinasjon av tropiske, blomster- og tretoner skaper en virkelig minneverdig luktopplevelse, og inviterer deg til å utforske nye sanseområder og fordype deg i skjønnheten og kompleksiteten til avantgarde-parfymeri.

Specific References

Ean13
8016741832550
Reference
VCCPROFCIA
Brand
V Canto

Be the first to write your review !

16 other products in the same category:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password