• Envío gratis

Tiziana Terenzi - Line TT Nero Oudh Extrait Parfum 100 ml

€330.00
Quantity

Features

Tiziana Terenzi - Linea TT Nero Oudh Extrait Parfum 100 ml

HOVEDKORDER: Woody, Oud, Varm krydret, Jordaktig, Patchouli, Fersk krydret, Roser, Metallic

TOPPNOTER: Safran, Cypriol (Nagarmota), Geranium, Ylang-ylang, Magnolia

HJERTENOTA: Bulgarsk rose (Rosa Damascena de Bulgaria), Gurjum Balsam, Guaiac Wood, Cedar, Fiolett

BASE NOTE: Indisk Oud, Patchouli, Ambra, Vanilje, Musk

HOVEDKORDAR: Treaktig, Oud, Varm krydret, Jordaktig, Patchouli, Frisk krydret, Roser, Metallic. Nero Oudh-duften av Tiziana Terenzi fanger essensen av edelt tre og varmt krydder, med jordnære nyanser som gir dybde. Oud, i sitt mest autentiske uttrykk, blander sine noter med den krydrede friskheten og mykheten til roser, og skaper en gåtefull og luksuriøs aroma.

TOPPNOTER: Safran, Cypriol (Nagarmota), Geranium, Ylang-ylang, Magnolia

Utgangen til Nero Oudh er en eksotisk eksplosjon av safran og cypriol, pakket inn i mykheten av geranium og ylang-ylang, mens magnolia tilfører en unik floral touch. Denne kombinasjonen skaper en varm og krydret åpning som forfører sansene fra første stund.

HJERTENOTA: Bulgarsk rose (Rosa Damascena de Bulgaria), Gurjum Balsam, Guaiac Wood, Cedar, Fiolett. I hjertet av duften fletter bulgarsk rose seg sammen med Gurjum-balsam og Gaiac-tre, og gir en sensuell og omsluttende dybde. Cedar og fiolett tilfører friske, treaktige nyanser, og balanserer varmen i komposisjonens hjerte.

BASE NOTE: Indisk Oud, Patchouli, Ambra, Vanilje, Musk. Indisk Oud og Patchouli kombineres i basen for å skape en særegen, langvarig signatur, mens Ambra og Vanilje tilfører vanedannende mykhet. Musk gir en siste sensualitet, og etterlater et minneverdig og luksuriøst spor på huden.

Nero Oudh av Tiziana Terenzi er en duft som vekker sansene med en utsøkt kombinasjon av orientalske og blomstertoner, designet for menn og kvinner på jakt etter en unik og luksuriøs luktopplevelse. Denne parfymen, lansert i 2019 under kreativ ledelse av Paolo Terenzi, fremkaller en følelse av mystikk og raffinement fra første stund.

Toppnotene avslører en fengslende start, der safran og cypriol flettes sammen med sødmen av ylang-ylang og friskheten til magnolia, og skaper en levende og krydret åpning som inviterer deg til å fordype deg i en sansereise. Denne dynamiske begynnelsen gir plass til et rikt og omsluttende hjerte, der bulgarsk rose er kombinert med gurjumbalsam og edle tresorter som guaiac og sedertre, og gir dybde og varme som gir karakter til duften.

I basen kommer indisk Oud, patchouli og ambra sammen i en forførende aromatisk symfoni, mens vanilje og musk tilfører en sensuell og beroligende tone som henger på huden. Disse sluttnotene gir Nero Oudh et langvarig og omsluttende spor, og skaper et særegent spor som etterlater et varig inntrykk.

Nero Oudh-duften presenteres som en moderne og elegant tolkning av oud, en ingrediens som tradisjonelt forbindes med luksus og overflod i orientalsk parfyme. Dens unike kombinasjon av floral, krydret og treaktige toner gjør den til et fengslende valg for de som søker en sofistikert og minneverdig duft.

Kort sagt, Nero Oudh av Tiziana Terenzi er en duft som fengsler sansene med sin unike blanding av eksotiske og blomstertoner, og skaper en uforglemmelig luktopplevelse som legemliggjør eleganse og mystikk. Med sin omsluttende og langvarige sti er den et perfekt alternativ for de som ønsker å skille seg ut med en særegen og sofistikert aroma.

Specific References

Ean13
8016741482571
Reference
TTPROFNERO
Brand
Tiziana Terenzi

Be the first to write your review !

16 other products in the same category:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password