• Envío gratis

Tiziana Terenzi – Al contrario Extrait Parfum 50 ml

€210.00
Quantity

Features

Tiziana Terenzi – Al contrario Extrait Parfum 50 ml

Elegant but deep, this fragrance reflects the provocative presence of select wood like the ebony in which it is rooted.

Tiziana Terenzi - Al Contrario Extrait Parfum 50 ml

HUVUDACKORD: söt, vanilj, träig, varm krydda, kakao, nötter, bärnsten, pulver, blommig, balsamico

TOPNOTER: Kakaoskida, malt, ebenholts

HJÄRTANOTER: Vanilj, Tonkaböna, Orkidé

BASNOTER: Sockerrör, hasselnöt, sandelträ, bensoin

HUVUDAKORD: Söt, vanilj, träig, varm krydda, kakao, nötter, bärnsten, pulver, blommig, balsamico. Denna doft erbjuder en harmonisk blandning av vaniljsötma, varm krydda, mjuka kakaotoner och rika träslag, vilket skapar en unik och omslutande sensorisk upplevelse.

TOPNOTER: Kakaoskida, malt, ebenholts. Toppnoterna framkallar en fängslande initial känsla, där kakaoskida och malt blandas med robustheten hos ebenholts, vilket skapar en stimulerande och sofistikerad öppning.

HJÄRTANOTER: Vanilj, Tonkaböna, Orkidé. I hjärtat av doften är mjukheten hos vanilj och tonkaböna sammanflätad med orkidéens utsökta delikatess, vilket ger en blommig och krämig dimension som perfekt balanserar kompositionen.

BASNOTER: Sockerrör, hasselnöt, sandelträ, bensoin. Basen av Al Contrario är berikad med den tröstande värmen från sockerrör och hasselnöt, kombinerat med det förföriska djupet av sandelträ och bensoin, vilket skapar en sensuell och långvarig bas som omsluter huden med ett träigt och balsamiskt spår.

I motsats till Tiziana är Terenzi en spännande doft som tillhör Woody Aromatic olfactory-familjen, designad för både män och kvinnor. Denna doft lanserades på marknaden 2015 och är signerad av den duktiga parfymören Paolo Terenzi.

Att utforska dess toner avslöjar en fängslande sammansättning: rik kakaoskida, robust malt och ebenholts trä uppfattas i toppnoterna, vilket skapar en spännande bas. I hjärtat av doften utspelar sig mjuka och förföriska ackord av vanilj, tonkaböna och orkidé, vilket ger djup och värme till blandningen. Slutligen, i basnoterna, framträder en utsökt kombination av sockerrör, hasselnöt, sandelträ och bensoin, vilket skapar ett omslutande och långvarigt spår.

Paolo Terenzis verk i "Al Contrario" visar hans förmåga att kombinera unika ingredienser och skapa doftkompositioner som fängslar sinnena. Dess fokus på kvalitetsmaterial och dess förmåga att balansera distinkta toner gör denna doft till en exceptionell sensorisk upplevelse för dem som bär den.

Specific References

Ean13
8016741082481
Reference
TTPROFALC
Brand
Tiziana Terenzi

Be the first to write your review !

16 other products in the same category:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password