FRA VALMONT KLINIK TIL VALMONT KOSMETIK

VALMONT COSMETICS KLINIK VALMONT

Valmont Clinic ble bygget i 1905. Valmont Clinic ligger midt i skogen, med utsikt over Lake LEMAN, og er en oase av fred og skjønnhet. Valmont-klinikken, i mange år, opprettet med fremtredende leger, assistert av spesialisert personell, mottar personlighetene til skuespillet, politikken og økonomien. Den består av et team av biologer, diettister, fysioterapeuter og kinesitherapister, samt forsknings- og utviklingsanalyselaboratorier.

Valmont har observert aldringsprosessene og med den hensikt å komplettere interne medisinske kurer med eksterne og estetiske behandlinger, og har henvendt seg til et team av sveitsiske forskere for å fremme fremveksten av å skape enda mer effektive produkter mot det eksterne aspektet ved aldring.

FRA VALMONT KLINIK TIL VALMONT KLINISKE KOSMETIK

For noen år siden ønsket forskerne fra Valmont-laboratoriet å gå lenger i kampen mot aldring og dens eksterne aspekter.

Med utgangspunkt i begrepet celluloterapi fokuserte de på den minste biologiske enheten i den menneskelige organismen, cellen.

Menneskekroppen består av tusenvis av celler som blir født og dør hver dag. Med alderen eller etter sykdom er fornyelsen deres langsommere, de dør raskere enn de er født.

Av alle organene som er berørt av dette fenomenet, er huden den mest sårbare på grunn av dens evigvarende eksponering for ekstern stråling.

UTEN CELLETERAPI

Forskere ved Valmont-laboratoriet har klart å gå enda lenger enn celluloterapi: helt til cellens sentrum, i sin kjerne. Det er de to grunnleggende elementene i cellelivet, DNA og RNA. DNA er den genetiske koden for alt liv. RNA samler de kodede meldingene som sendes ut av DNA og bruker dem til å produsere proteinene som er essensielle for de vitale behovene til celler. Blant dem kollagen og elastin, som er de grunnleggende proteinene i huden.

SWISS KLINISK CELLULAR BEAUTY BEHANDLING

Selv om fremskritt innen medisin har økt den gjennomsnittlige levetiden for mennesker betydelig, fortsetter de å føle de ubønnhørlige effektene av aldring. Som et vitne gjenspeiles huden, der den rynker etter rynken. For å bekjempe dette fenomenet med aldring av huden, har biologer fra det sveitsiske Valmont-laboratoriet, etter grundig forskning, utviklet en linje for behandling av kosmetisk pleie basert på naturlige cellulære ekstrakter.

Hemmeligheten bak denne suksessen: hans metode for utvinning av mobilelementer, som han har patentet på.

Takket være Valmont-metoden har celleekstraktene som finnes i Valmont skjønnhetsprodukter en naturlig regenereringskraft for celler som aldri tidligere har blitt oppnådd. Kort sagt, en skjønnhetslinje som effektivt bremser tegn på aldring.

Hans navn, Valmont. Den sveitsiske kliniske skjønnhetsbehandlingen.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password