• Envío gratis

Tiziana Terenzi - Tyl Extrait Parfum 100 ml

835,00 €
Quantidade
No disponible

Recursos

Tiziana Terenzi - Tyl Extrait Parfum 100 ml

Tiziana Terenzi - Tyl Extrait Parfum 100 ml

HUVUDAKORD: Vanilj, träig, citrus, pudrig, mysk, bärnsten, osonisk, vitblommig, rosor, aromatisk.

TOPPNOTER: Ozoniska toner, bergamott, citron (sur lime), lavendel.

HJÄRTANOT: Amber, jasmin, ros.

BASANMÄRKNING: Vanilj, indisk rosenträ, mysk.

HUVUDAKORD: Vanilj, träig, citrus, pudrig, mysk, bärnsten, osonisk, vitblommig, rosor, aromatisk.

Tyl Extrait Parfum från Tiziana Terenzi är en utsökt doft som förenar en harmoni av vanilj, trä och citrusnoter med en touch av mysk och bärnstensmjukhet. Denna kombination skapar en oförglömlig sensorisk upplevelse som fängslar sinnena.

TOPPNOTER: Ozoniska toner, bergamott, citron (sur lime), lavendel.

Ozon- och citrusnoterna av bergamott och citron flätas samman med lavendelns aromatiska friskhet, vilket framkallar en känsla av en havsbris som väcker sinnena och banar väg för doftens djupare lager.

HJÄRTANOT: Amber, jasmin, ros.

I hjärtat av Tyl Extrait Parfum, blommar varma och förföriska toner av bärnsten, jasmin och ros. Dessa vita blomnoter tillför elegant sensualitet och känslomässigt djup till kompositionen, vilket skapar en rik och omslutande doftupplevelse.

BASANMÄRKNING: Vanilj, indisk rosenträ, mysk.

Basen av doften avslöjar en överseende blandning av mjuk vanilj, indisk rosenträ och sensuell mysk. Dessa basnoter ger ett långvarigt och tröstande spår som omsluter användaren i en varm och kvardröjande famn och lämnar ett oförglömligt intryck i dess kölvatten.

Tyl Assoluto av Tiziana Terenzi är ett aromatiskt mästerverk som utmanar genuskonventioner i parfymervärlden. Denna doft introducerades 2016 och förkroppsligar den perfekta fusionen mellan maskulint och feminint, och hyllar mångfald och individualitet. Paolo Terenzi, den begåvade näsan bakom denna skapelse, har omsorgsfullt vävt en komposition som fängslar sinnena och väcker djupa känslor.

Från första stund förför Tyl Assoluto med en spännande fräschör. Ozoniska toner ger liv till en vitaliserande bris, medan bergamott och citron ger en livfull citrustouch som väcker sinnena. Lavendel, med sin örtartade, lugnande arom, tillför en aromatisk dimension som inbjuder till kontemplation.

I hjärtat av denna doft ligger en utsökt blommig harmoni. Bärnsten, med sin sensuella värme, flätas samman med mjukheten av jasmin och den eteriska sötman av ros, vilket skapar en fängslande bukett som framkallar passion och elegans.

När doften utvecklas på huden avslöjar den dess djup och mystik. De rika och förföriska basnoterna lägger till ett lager av oemotståndlig sensualitet. Vanilj, med sin tröstande sötma, kombineras med exotisk indisk rosenträ, medan mysk ger en sista ton av sofistikering och magnetism.

Tyl Assoluto är mer än en doft, det är en sensorisk upplevelse som fångar själva essensen av individualitet och mångfald. Med varje applikation inbjuder den dig att utforska nya doftområden och upptäcka skönhet i alla dess former. Det är en ode till frihet och personligt uttryck, som förkroppsligar Tiziana Terenzis djärva och visionära filosofi.

Referências Específicas

Ean13
8016741052491
Referência
TTASSTYL
Marca
Tiziana Terenzi

Be the first to write your review !

16 outros produtos na mesma categoria:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead ou Reset password